Vaderdag winactie: Hemd voor hem

hemdvoorhem

Hemd voor hem kenden we al van de mooie hemden en shirts. En misschien wist je ook al dat ze leuke cadeausets voor mannen hebben. En omdat het over een paar weken Vaderdag is, mag ik van Hemd voor hem een leuke cadeaubox weggeven! Geweldig toch?! Lees dus gauw verder hoe je kans maakt.

Hemd voor hem

hemd voorhem

Hemd voor hem is een webwinkel voor mannen en bestaat al weer 10 jaar. Je vindt bij hemd voor hem niet alleen overhemden, maar ook bijvoorbeeld truien, ondergoed, accessoires en t-shirts. Het is een mooie, overzichtelijke website met een ruim assortiment. Ideaal om (voor je man) te shoppen.

Lees ook: Hemd voor hem: ook voor shirts

Vaderdag

hemdvoorhem happysocks Tony's Chocolonely

Over een paar weken is het alweer Vaderdag. Soms is het best lastig om een leuk cadeau voor Vaderdag te vinden. Soms ga ik samen met de meiden op pad om een leuk cadeau te kopen. Maar tegenwoordig is het net zo makkelijk online te shoppen. Hemd voor hem heeft een mooie site met een aparte pagina met cadeauboxen voor mannen. En hier vind je van alles.  Denk aan cadeauboxen met bier, sokken, een cadeaubon, een badjas en nog veel meer. Wij kozen deze keer voor een cadeaubox met Happy Socks en een reep Tony’s Chocolonely. Je kunt uit verschillende soorten Happy Socks kiezen en verschillende smaken chocolade. Wij kozen voor de sokken met ijsjes en sokken met fastfood en een heerlijke reep Tony’s melk chocolade.

Lees ook: Valentijnscadeau voor mannen

Win ook een cadeaubox voor vaderdag

Wil jij ook je man of vader verrassen met een leuke cadeaubox met Happy Socks en een reep Tony’s? Doe dan mee aan onze winactie! Je kunt dan zelf een box uitzoeken met Happy Socks en een reep Tony’s Chocolonely.

Wat moet je doen om kans te maken op zo’n leuke cadeaubox voor vaderdag?
❤️ Volg Blogsbyingrid op Facebook
❤️ Reageer onder deze blog of onder de Facebook post met: “ja ik maak graag kans op deze cadeaubox voor vaderdag”

Deze winactie is gesloten. De winnaar is Natasja Keuter. Stuur je me een mail –> ingrid@blogsbyingrid.com.

hemdvoorhem

Dit is een gesponsorde post, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Volg BlogsbyIngrid ook op social media:

instagram-1581266_1920

facebook-icon-preview-1-400x400

 

 

111 gedachten over “Vaderdag winactie: Hemd voor hem

 1. “Ja, ik maak graag kans op deze cadeaubox voor vaderdag”. Mijn vriend pikt atijd mijn sokken. Dus dit zou een heel leuk cadeau zijn voor mijn lekkerbek.

 2. wooow 🦋😍 wat een kans zeg ahhh 🦋😍 Linda Schrauwen🦋🔝♥️ daar tekenen wij toch voor je zou het maar winnen zeg 🔝🦋😍♥️ zo gaaf voor papa

 3. ja ik maak graag kans op deze cadeaubox voor vaderdag, de beste dagen beginnen namelijk met vrolijke sokken!

 4. Ja ik maak graag kans op deze cadeaubox voor vaderdag!
  Mijn lieve Chris verdient echt wel een extraatje, hij staat altijd voor mij en kinderen klaar… en na 10 maanden slapeloze nachten staat hij nog steeds achter me, zeurt niet over de borstvoeding, etc. Fijn! Het zou de eerste vaderdag van 2 mini’s toch extra bijzonder maken!

 5. ja ik maak graag kans op deze cadeaubox voor vaderdag. Origineel, vrolijk en praktisch. Daar weet ik de perfecte vader voor.

 6. ja ik maak graag kans op deze cadeaubox voor vaderdag
  De eerste vaderdag voor mijn vriend dus ik waag graag een kans 🙂

 7. Sokken met ijsjes!!!! Mag ik ze ook stiekem zelf houden??? (die Tony’s ook trouwens…) Super leuk, ik doe graag mee!

 8. Ja, ik maak graag kans op deze cadeaubox voor vaderdag! Ik hoop mijn lieve papa hiermee te kunnen verrassen ✨😍❤️. Vooral de laatste jaren komen we steeds vaker erachter hoe erg we op elkaar lijken. Hij is stoer, slim en eigenwijs, maar omdat ik zijn enige dochter ben is hij ook heel bezorgd en staat altijd voor me klaar 🥰. Hij verdiend het om in het zonnetje te worden gezet👨‍👧❤️❤️.

 9. “ja ik maak graag kans op deze cadeaubox voor Vaderdag” deze zou hij echt geweldig vinden

Geef een reactie