BOEKENWEEK BLOGHOP 2020

boekenweekbloghop

Het is weer tijd voor een nieuwe bloghop!. En deze keer staat de bloghop in het teken van de boekenweek. De 85ste Boekenweek (7 t/m 15 maart) staat in het teken van hen die ons voorstellingsvermogen vergroten: de rebellen en dwarsdenkers. Nu kun je regelmatig reviews van nieuwe kinderboeken op mijn blog lezen. Dus aan deze bloghop moest ik wel mee doen! Samen met 17 (!!) andere bloggers zetten we jullie lezers extra in het zonnetje en kun je overal kans maken op mooie boeken. Hop dus lekker rond.

Blogsbyingrid

Misschien heb je al eens eerder een kijkje genomen op mijn blog, maar misschien is dit je eerste keer. Mijn naam is Ingrid, ik ben 40 jaar en moeder van twee meiden van zeven en negen jaar. Blogsbyingrid is een persoonlijke blog waarbij ik je graag meeneem in ons dagelijks leven. Onderwerpen die aan bod komen, zijn onder andere kidsfashion, speelgoed, kinderboeken, traktaties en vakantietips of dagjes uit.

Hierbij een aantal voorbeelden van mijn blogs:

Hoe kwam je op mijn blog?

Een bloghop is een leuke manier om kennis te maken met andere blogs. Als je mij volgt, heb je misschien al aan meerdere bloghops mee gedaan. Waarschijnlijk ben je dit keer via Cynspirerend naar mijn blog gehopt (dankjewel!). Het kan natuurlijk zo zijn, dat je bent gestart op mijn blog. Goed om te weten over deze bloghop: als je weer eindigt bij de blog waar je bent begonnen, heb je de hele Bloghop volbracht! Ik stuur je in ieder geval door naar Juf Maike waar je een boek van de gorgels kunt winnen. Maar lees eerst even verder want hieronder volgt de winactie van Blogsbyingrid:

Winnen bij Blogsbyingrid!

Bij Blogsbyingrid kun je het boek “Superkrachten voor je hoofd: MINDGYM voor Kids. 15 skills waar je gelukkig van wordt” winnen.

9200000114043252

Superkrachten voor je hoofd is een echt doeboek. Het boek is geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar. Ze kunnen samen met hun ouders of alleen ontdekken hoe je koning in je kop wordt. Ze leren hoe je beter om kunt gaan met onaangename ervaringen, hoe je je sociale skills kunt verbeteren en meer zelfvertrouwen krijgt. En dit op een ondeugende, relativerende manier, met mooie anekdotes, grappige weetjes en rake kinderquotes. Dit boek met ruim 150 pagina’s geeft kinderen speelse tools om beter om te kunnen gaan met stressvolle, saaie of moeilijke momenten in hun leven, oftewel: hoe ze hun eigen mentale superkrachten kunnen ontwikkelen!

Dit leuke boek van Wouter de Jong kost € 18,99 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online, bijvoorbeeld bij bol.com. ISBN:9789492493804

Winnen!

De winnaar is Marieke! Zij reageerde hieronder op de blog. Stuur je me een mail met je adresgegevens? ingrid@blogsbyingrid.com

Deze blog post bevat affiliate links, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Volg BlogsbyIngrid ook op social media:

instagram-1581266_1920

facebook-icon-preview-1-400x400

pinterest2

32 gedachten over “BOEKENWEEK BLOGHOP 2020

 1. Dit lijkt me ideaal voor mijn dochter. Die kan qua zelfbeeld en zelfvertrouwen nog een heel stuk groeien

 2. Dit boek zou super zijn voor onze oudste dochter van 9. Ze is dol op doeboeken en kan wel een mentaal hulpje gebruiken

 3. Heel leuk dat jij een boek weggeeft dat voor de iets oudere kinderen leuk is. Mijn zoon van 9 jaar zal dit zeker leuk vinden en tips over hoe met bepaalde situaties/emoties om te gaan, daar kan hij zijn voordeel mee doen.

 4. hm hier ben ik erg nieuwsgierig naar. ik zou het graag zelf alvast eens doorkijken en dan als mn zoontje oud genoeg is samen met hem

 5. Mijn dochter van 11 maakt het soms ontzettend moeilijk voor zichzelf. Ik hoop dat ze het met dit boek juist makkelijker kan maken.

 6. Onze dochter doet niets liever dan in doeboekjes werken, leuk en leerzaam! Dit doeboek kent ze nog niet. Kortom, ik doe graag mee.

 7. Ik doe graag mee voor mijn oudste dochter van 10. Als dit boek haar kan ondersteunen bij haar zelfvertrouwen en in sommige gevallen ook haar sociale vaardigheden ben ik een blije mama!

 8. Jammer, ik had graag meegedaan voor mijn kleindochter, die van doeboeken houdt en wel wat meer zelfvertrouwen kan gebruiken.
  Maar ik heb geen Facebook en Instagram. Volg alleen Bloglovin en heb die geliked en geloved.

 9. Ik doe mee voor onze school. Ik denk dat dit boek mooi ingezet kan worden bij kinderen van onze school en dan als tip uitgeleend zou kunnen worden aan ouders om er samen met hun kind mee aan de slag te gaan. Ook als leerkracht kun je hier tips uit halen denk ik.

 10. Ja, dit klinkt goed! Dit boek gaat voor mijn dochter zeker op de leeslijst, die kan wel een boost zelfvertrouwen en omgaan met tegenslagen gebruiken om haar leven wat makkelijker en luchtiger te maken.

 11. Wauw, wat een fantastische prijs. Wat zou ik deze graag aan mijn dochter geven. Een echte denker die soms wel eens struggled met haar gedachten. Zou graag uitvinden of dit boek haar de juiste handvatten geeft.

 12. Dit klinkt als een super leuk en handig boek voor mijn dochter Mara van 9!!! Ik denk dat ze veel kan hebben aan dit boek dus ik maak graag een kansje 🍀🙏

 13. Een bijzonder boek! Ik denk dat mijn zoon hier wel iets aan kan hebben om zijn zelfvertrouwen wat op te krikken.

 14. Jaa ik doe graag mee voor onze dochter. Ze maakt het zichzelf soms heel moeilijk. Dit is een mooi boek met handvatten die haar kunnen helpen

 15. Doe graag mee voor mijn meid van 10 jaar. Wat ontzettend mooi dat je samen met je kind ermee aan de slag kunt gaan.
  Mijn meid kan hier en daar wel wat skills gebruiken en ik denk dat dit boek haar daarbij kan helpen.

Geef een reactie