Cadeau tips voor de juf of meester onder de € 10

Het einde van het schooljaar. Daar hoort natuurlijk een leuk bedankje voor de juf of meester bij. Maar wat is leuk en betaalbaar om te geven? In deze blog laat ik je wat leuke en lekkere afscheidscadeautjes voor de juf en meester zien die ook nog eens minder dan € 10 kosten.

Voor de juf of meester die een echte koffie- of theeleut is

De meeste juffen en meesters houden wel van een kopje koffie of een glaasje thee. En daar kun je bij het uitzoeken van een leuk afscheidscadeautje mooi op in spelen. Bijvoorbeeld met een Theeglas Bedankt Voor Een Super Gezellig Schooljaar. En daarbij past natuurlijk een lekkere Geschenkthee Bedankt Juf of Geschenkthee Bedankt Meester! En bij thee hoort natuurlijk ook een Theezeef Bedankt.

Naast thee en theeglazen is het natuurlijk ook leuk om de juf om meester een leuk waterglas of een leuke waterfles te geven..

Voor de juf of meester die van iets lekkers houdt

De meeste juffen en meesters houden ook wel van wat lekkers. Houdt de juf of meester van chocolade? Dan is de Chocoladewens Bedankt Voor Het Leuke Schooljaar een ideaal cadeau. Ook voor de niet chocolade liefhebbers is er natuurlijk wat lekkers Denk bijvoorbeeld aan verschillende candy buckets die je zelf kunt vullen met snoep of drop of iets anders lekkers.

Iets lekkers voor een verwenmomentje

Een verwen momentje voor de juf. Lekker in bad, onder de douche of een relaxt voetenbadje. Het kan allemaal. Als bedankt cadeautje kun je denken aan een doosje vol hart zeep of een gondeldoosje met bad bruisballen die ook in een voetenbadje gebruikt kunnen worden. Daarmee kan juf heerlijk ontspannen.

Maar ook deze leuke lijn met onder andere bodywash, handzeep en handcrème ‘jij bent goud waard‘ is leuk om te geven aan de juf of meester.

Zoveel leuke cadeau ideeën voor de juf of meester

Voor een sportieve juf of meester is een Frisbee Bedankt Voor Het Leuke Schooljaar een leuk cadeau om voor de zomervakantie te geven. ook leuk zijn de sokken speciaal voor de Supermeester en voor de Juf. Maar ook een hippe Muismat is leuk en handig.

Er zijn zoveel leuke cadeau ideeën. Ik kan nog wel even doorgaan. De cadeaus in deze blog zijn verkrijgbaar bij Carnavalsland. Ze hebben nog veel meer, zoals tassen, pennen, potloden en notitieblokjes, buttons, ballonnen, spaarvarkentjes met tekst, snoeptrommels en zelfs een ovenwant en kaasschaaf. Genoeg keuze dus. Je vindt alles in de categorie juf en meester cadeautjes.

Lees ook:

DIY Vriendenboekje voor de juf/meester – bedankje einde schooljaar

Einde van het schooljaar: Bedankje voor de juf/meester

Einde van het schooljaar: DIY bedankje voor de juf/meester

Geef een reactie