Gratis E-book kinderkerst

Het kerstdiner op school. Altijd weer een uitdaging om iets leuks en origineel te maken. En het liefst ook nog iets makkelijks. Nou hebben we met de meiden in groep vijf en zes al een aantal keer wat mogen maken voor een kerstdiner. Dus hoe fijn was dit gratis E-book met leuke recepten om wat nieuwe inspiratie op te doen!

Kinderkerst

Wij maakten afgelopen jaren al verschillende lekkere kersthapjes. En ik heb toen heel wat afgezocht op internet en pinterest. Maar in dit kinderkookboek kwam ik toch nog genoeg ideeën tegen die ik nog niet eerder had gezien. Ideeën die niet moeilijk zijn en die onze meiden zeker lekker vinden. Bijvoorbeeld een milkyway rendier of nasi met kroepoek.

Lees ook: Cake Pops voor het kerstdiner

De kinderen kunnen het zelf doen

Ook erg leuk en makkelijk vond ik de gevulde eierkoeken. Zo eenvoudig dat de kinderen het zelf kunnen maken. En je hoeft helemaal niet veel speciaals on huis te halen. Denk bijvoorbeeld aan kerstpopcorn of eenvoudige kerstkoekjes met chocolade in van maria biscuitjes. Hoef je zelf niet eens te bakken. Speciaal voor diegenen die nog last minute iets moeten maken.

Lees ook: Kerstboompjes voor het kerstdiner op school.

Veel nieuwe ideeën

Ook lekker en wat minder suiker, dis gezonder zijn de ei muffins. Doe er bijvoorbeeld rode en groene groenten in voor echte kerstkleuren in het gerecht! Ik heb weer een hoop nieuwe ideeën gezien. En het leuke is dat je zelf kunt variëren met ingrediënten en aankleding zodat je er je eigen draai aan kunt geven.

Lees ook: Overzicht – Traktaties voor het kerstdiner op school

Ben je nou ook benieuwd naar dit leuke kinderkookboek? Dan kun je Kinderkerst gratis downloaden op kitchenmom.nl

Geef een reactie