Lezen | Heksenwinkel

Kennen jullie Elsie Pekel en de rode heks Magenta Spits nog? Eerder lazen we al Heksenweek en Lezen: Heksenwens. Leuke boeken over een heks, vreemde figuren, pratende dieren en toverspullen. Na deze eerste avonturen van Elsie en heks Magenta Spits is er nu een derde boek met een nieuw avontuur.

Heksenwinkel

In dit boek dus een nieuw avontuur. Magenta Spits opent een heksenwinkel en wel in Kleinbrugge, waar Elsie woont. De mensen in Kleinbrugge houden niet van nieuwe dingen. Maar ze houden wel van roddelen. En deze keer is Elsie het mikpunt van hun geroddel. Want er doen geruchten de ronde dat Elsie magische krachten heeft. En het helpt niet, dat Magenta Spits, die genoeg heeft van haar postorderbedrijfje Betoveringen op Bestellingen, besluit om een winkel in Kleinbrugge te openen. En ze opent haar heksenwinkel naast Pekels Warenhuis, de winkel van Elsies vader.

Al snel wordt het stadje Kleinbrugge overspoeld met heksen. En daar zitten de roddelende inwoners al helemáál niet op te wachten. Of is een beetje magie misschien juist datgene wat Kleinbrugge nodig heeft? Dit derde boek over Elsie Pekel en de rode heks Magenta Spits zit weer vol heerlijke personages en humoristische en hilarische gebeurtenissen.

Het boek is weer super leuk om te lezen. Het is echt een boek voor Emma. Heksenweek en Heksenwens vond ze al erg leuk en ook Heksenwinkel is weer super leuk. Het boek heeft net als het eerste deel nog best grote letters. De tekst in het boek wordt regelmatig afgewisseld met leuke zwart-wit illustraties. Het boek heeft bijna 200 pagina’s en is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer negen jaar.

Waar te koop

Dit leuke boek van uitgeverij Lemniscaat kost € 14,99. Het boek is verkrijgbaar in de boekhandel en online, bijvoorbeeld bij Bookspot ISBN: 9789047713180.

Dit is een gesponsorde blog met affiliate links, voor meer informatie, zie de disclaimer.

1 gedachte op “Lezen | Heksenwinkel

  1. Pingback: HeksenwinterBlogsbyingrid

Geef een reactie