Sinterklaas bloghop 2021

Sinterklaas is weer in Nederland! We gaan weer een spannende tijd tegemoet. Maar net als vorig jaar misschien toch weer een beetje anders. Want veel intochten en (huis) bezoeken zullen door Corona misschien niet door gaan. Dan moeten we het thuis maar een beetje extra gezellig maken! Vandaag gaat in ieder geval de Sinterklaas Bloghop 2021 van start. Net als voorgaande jaren georganiseerd door Amanda (https://www.kiddowz.net/) en Esmée (https://www.website4mama.nl)). Samen met een heleboel andere bloggers zetten we jullie lezers extra in het zonnetje en kun je overal kans maken op mooie prijzen. Hop dus lekker rond.

Blogsbyingrid

Misschien ben je een van mijn trouwe volgers, maar het kan natuurlijk ook dat je door deze bloghop voor het eerst op Blogsbyingrid terecht komt. Mijn naam is Ingrid, ik ben 41 jaar en moeder van twee meiden van 11 en 9 jaar. Blogsbyingrid is een persoonlijke blog waarbij ik je graag meeneem in ons dagelijks leven. Onderwerpen die aan bod komen, zijn onder andere kidsfashion, speelgoed, kinderboeken, traktaties en vakantietips of dagjes uit.

Hierbij een aantal voorbeelden van mijn blogs:

Hoe kwam je op mijn blog?

Een bloghop is een leuke manier om kennis te maken met andere blogs. Als je mij volgt, heb je misschien al aan meerdere bloghops mee gedaan. Waarschijnlijk ben je dit keer via Puur Jael naar mijn blog gehopt. (dankjewel!). Heb je meegedaan om een setje nagellak voor kinderen te winnen?

Het kan natuurlijk ook zo zijn, dat je bent gestart op mijn blog. Goed om te weten over deze bloghop: als je weer eindigt bij de blog waar je bent begonnen, heb je de hele #SinterklaasBloghop2021 volbracht! Ik stuur je in ieder geval door naar Marieke Blogt waar je kans maakt op broodtrommel met naam. Maar lees eerst even verder want hieronder volgt de winactie van Blogsbyingrid:

Winnen bij Blogsbyingrid!

Onze meiden zijn helemaal fan van pokémon. Ze verzamelen de kaarten, maar zijn bijvoorbeeld gek van de knuffels. Bij Blogsbyingrid kun je daarom bij deze Bloghop een pokémon pakket winnen met onder andere een leuke Pikachu knuffel, een sleutelhanger, stickers en tattoos. Wat moet je doen om kans te maken op dit leuke pakket?

 • Deze win actie is gesloten. De winnaar is Wendy Klapwijk. Stuur even een mail met je adresgegevens naar ingrid@blogsbyingrid.com

Dit is een gesponsorde blog, voor meer informatie, zie de disclaimer.

63 gedachten over “Sinterklaas bloghop 2021

 1. Pingback: Sinterklaasbloghop2021: win een setje kindernagellak! - puurjael.nl

  • Sinds een paar weken zijn onze dochters in de ban van Pokémon. Oude tijden herleven. Haha. We maken graag een kansje

 2. Leuk! Mijn neefjes zijn gek op Pokemon. Ik zelf trouwens ook omdat het jeugdsentiment is. Ik doe heel graag mee. Ik volg je ook via Insta en Facebook.

 3. Wauw, super gaaf pakket. Mn meiden zijn ook helemaal fan van Pokémon dus dit gaan ze echt te gek vinden. Doe dus heel graag mee!!

 4. Ik denk dat veel kindjes dit een te gekke prijs zullen vinden. Volwassenen misschien ook wel 😉 ik doe niet mee met de winactie, maar heel veel plezier en succes met de bloghop.

 5. mijn kleinzoon is de grootste pokemonfan die ik ken vandaar dat ik hem graag verwen, verras hem maar met dit mooie exemplaar

 6. Leuk altijd de Sinterklaasbloghop, doe ieder jaar weer mee.
  Graag zou ik ook weer meedoen met jouw winactie van het Pokémon pakket, voor mijn kleinzoon. Groot Pokémon fan.
  Maar ik volg alleen op bloglovin en heb om privéredenen geen facebook en Instagram.
  Jammer dat ik niet mee kan doen, dus ik hop maar weer door naar Marieke blogt.

 7. Ontzettend leuk deze bloghop, mijn complimenten!
  Ik maak heel graag kans mijn zoontje Bart, een grote Pokémon fan, te mogen verrassen met dit pakket! 🤩❤️🎁🤞🏼🍀

 8. Dit gaan heel veel kindjes leuk vinden en ook ik waag graag een kansje voor mijn kids. Ze zijn hier allebei fan, maar mijn zoontje nog het meest. Zijn Sinterklaas lijstje staat vol met Pokemon haha.

 9. Leuk weer die Sinthop en voor de prijs die jij weggeeft doe ik zeker mee. Mijn zoon vindt Pokemon te gek en mijn nichtje is al vele jaren grote Pichachu fan en die gun ik de knuffel dus ik zou er 2 kids blij mee maken.

 10. Leuk dat je meedoet met de blog hop! Ik kwam hier langs gehopt en zag een leuke winactie. Mijn kind is ook dol op Pokémon.
  Helaas doe ik niet aan social media 😦

 11. Wat een gaaf pakket! Mijn neefjes zijn gek op Pokémon. Dit pakket past daarom goed bij hun verzameling en zal ze ook nooit meer laten vervelen als ze in quarantaine zitten!

 12. Mijn zoon is ook een echte Pokemon fan. De kaarten vindt hij geweldig maar ook de rest wat ermee te maken heeft vindt hij leuk. Dit pakket zal zeker in de smaak vallen!

  • Ik heb geen social media. maar ik Zou toch heel graag mijn kans wagen voor dit mooie setje. Mijn kinderen zijn enorm grote fan van Pokémon🙂

 13. Bijna het hele verlanglijstje van mijn zoontje staat met Pokemon spulletjes. Zelf zie ik niet wat er leuk aan is, maar mijn zoontje zou dit geweldig vinden.

 14. Wat leuk dat je meedoet aan de bloghop en wat geef je een ontzettend leuk cadeau weg. Mijn zoontje is fan van Pokemon geworden dankzij de serie Zon en Maan en dan specifiek van Togedemaru. Nu spaart hij alles van pokemon en zijn verlanglijstje staat er vol mee, ik zou hem hier heel blij mee maken dus ik waag graag mijn kans.

Geef een reactie