Sinterklaas bloghop 2021

Sinterklaas is weer in Nederland! We gaan weer een spannende tijd tegemoet. Maar net als vorig jaar misschien toch weer een beetje anders. Want veel intochten en (huis) bezoeken zullen door Corona misschien niet door gaan. Dan moeten we het thuis maar een beetje extra gezellig maken! Vandaag gaat in ieder geval de Sinterklaas Bloghop 2021 van start. Net als voorgaande jaren georganiseerd door Amanda (https://www.kiddowz.net/) en Esmée (https://www.website4mama.nl)). Samen met een heleboel andere bloggers zetten we jullie lezers extra in het zonnetje en kun je overal kans maken op mooie prijzen. Hop dus lekker rond.

Blogsbyingrid

Misschien ben je een van mijn trouwe volgers, maar het kan natuurlijk ook dat je door deze bloghop voor het eerst op Blogsbyingrid terecht komt. Mijn naam is Ingrid, ik ben 41 jaar en moeder van twee meiden van 11 en 9 jaar. Blogsbyingrid is een persoonlijke blog waarbij ik je graag meeneem in ons dagelijks leven. Onderwerpen die aan bod komen, zijn onder andere kidsfashion, speelgoed, kinderboeken, traktaties en vakantietips of dagjes uit.

Hierbij een aantal voorbeelden van mijn blogs:

Hoe kwam je op mijn blog?

Een bloghop is een leuke manier om kennis te maken met andere blogs. Als je mij volgt, heb je misschien al aan meerdere bloghops mee gedaan. Waarschijnlijk ben je dit keer via Puur Jael naar mijn blog gehopt. (dankjewel!). Heb je meegedaan om een setje nagellak voor kinderen te winnen?

Het kan natuurlijk ook zo zijn, dat je bent gestart op mijn blog. Goed om te weten over deze bloghop: als je weer eindigt bij de blog waar je bent begonnen, heb je de hele #SinterklaasBloghop2021 volbracht! Ik stuur je in ieder geval door naar Marieke Blogt waar je kans maakt op broodtrommel met naam. Maar lees eerst even verder want hieronder volgt de winactie van Blogsbyingrid:

Winnen bij Blogsbyingrid!

Onze meiden zijn helemaal fan van pokémon. Ze verzamelen de kaarten, maar zijn bijvoorbeeld gek van de knuffels. Bij Blogsbyingrid kun je daarom bij deze Bloghop een pokémon pakket winnen met onder andere een leuke Pikachu knuffel, een sleutelhanger, stickers en tattoos. Wat moet je doen om kans te maken op dit leuke pakket?

  • Deze win actie is gesloten. De winnaar is Wendy Klapwijk. Stuur even een mail met je adresgegevens naar ingrid@blogsbyingrid.com

Dit is een gesponsorde blog, voor meer informatie, zie de disclaimer.

63 gedachten over “Sinterklaas bloghop 2021

  1. Ik heb zelf helemaal niets met pokemon, maar mijn zoon hoor ik nergens anders over praten dan pokemon. Ik denk dat zijn dag niet meer stuk kan, wanneer hij dit zou krijgen.

Geef een reactie