Sinterklaas bloghop 2022

Sinterklaas is weer in Nederland! We gaan weer een spannende tijd tegemoet. Vandaag gaat in ieder geval de Sinterklaas Bloghop 2022 van start, georganiseerd door Amanda (https://www.kiddowz.net/). Samen met een heleboel andere bloggers zetten we jullie lezers extra in het zonnetje en kun je overal kans maken op mooie prijzen. Hop dus lekker rond.

sinterklaasbloghop2022

Blogsbyingrid

Misschien ben je een van mijn trouwe volgers, maar het kan natuurlijk ook dat je door deze bloghop voor het eerst op Blogsbyingrid terecht komt. Mijn naam is Ingrid, ik ben 42 jaar en moeder van twee meiden van 12 en 10 jaar. Blogsbyingrid is een persoonlijke blog waarbij ik je graag meeneem in ons dagelijks leven. Onderwerpen die aan bod komen, zijn onder andere kidsfashion, speelgoed, kinderboeken, traktaties en vakantietips of dagjes uit.

Hierbij een aantal voorbeelden van mijn blogs:

Hoe kwam je op mijn blog?

Een bloghop is een leuke manier om kennis te maken met andere blogs. Als je mij volgt, heb je misschien al aan meerdere bloghops mee gedaan. En misschien ben je dit keer via Lees Lees Lees naar mijn blog gehopt. (dankjewel!). Heb je meegedaan om een super leuk boekenpakket te winnen?

Het kan natuurlijk ook zo zijn, dat je bent gestart op mijn blog. Goed om te weten over deze bloghop: als je weer eindigt bij de blog waar je bent begonnen, heb je de hele #SinterklaasBloghop2022 volbracht! Ik stuur je in ieder geval door naar Kidzblogger waar je kans maakt E-books voor een vegan Kerst. Maar lees eerst even verder want hieronder volgt de onze winactie:

Winnen bij Blogsbyingrid!

Kennen jullie Pokémon al? Vast wel. En zo niet, dan kun je nu kennismaken met Pikachu en alle andere Pokémon. Want wij geven maar liefst twee leuke boeken van Pokémon weg: Het Pokémon Kijk- en Zoekboek en het Pokémon super stickerpret boek.

Wat moet je doen om kans te maken op deze leuke Pokémon boeken?

 • Deze winactie is gesloten.

Dit is een gesponsorde blog, voor meer informatie, zie de disclaimer.

30 gedachten over “Sinterklaas bloghop 2022

 1. Wat een super leuke prijs! Hier een mega pokémonfan in huis, dus ik doe voor mijn zoon mee. Misschien kan ik hem verrassen met deze leuke prijzen in de zak van sinterklaas!

 2. Wat een leuke manier om nieuwe blogs te ontdekken en wat een leuke prijs! Ik doe graag mee voor mijn zoontje.

 3. Pokemon. Gotta catch them all. Onze dochter van 5 is sindskort helemaal fan van Pokemon. Heel haar verlanglijst staat vol met pokemon en vooral Pickachu. Dit zou ze helemaal geweldig vinden

 4. Nu naast mijn zoon ook mijn dochter een echte pokemonfan aan het worden is, zou deze prijs heel.goed van pas komen🍀🍀

 5. Geen Facebook helaas, maar wel drie hele grote Pokémon fans hier in huis! Dit zou dus ontzettend leuk zijn. Ik ga duimen 🤞

 6. Het zijn allemaal hele leuke winacties, maar dit is het enige waar ik een van mijn kinderen echt blij mee kan maken. Mijn zoon is weg van Pokemon, dit zou een leuk december cadeau zijn.

 7. Leuk weer zo’n Sinterklaas bloghop.
  Ieder jaar doe ik weer gezellig mee.
  Ik heb geen Social Media, maar heb wel geliked op bloglovin.
  Mijn kleinzoon is weg van Pokémon , dus voor hem doe ik graag mee.
  Hoop een kansje te wagen.

 8. Sinds dit jaar zijn ze hier in huis helemaal dol op Pokémon. Super leuk om te zien want het doet me denken aan hoe dol wij vroeger op de flippo’s waren. Duimen voor deze prijs!

 9. Pokemon boeken! Op zo’n winactie móet ik reageren, mijn zoontje is daar dol op.
  Leuk weer om met de bloghop nieuwe blogs te leren kennen.
  Ik heb helaas geen FB.

 10. Wat een toffe boeken. Hier thuis is Pokémon nog steeds helemaal in. Zoekboeken doen het sowieso erg goed. ik doe graag mee voor de kinderen!

 11. Doe graag mee voor de kleinkinderen die hier vaak over spreken. Ik heb geen Facebook maar zal jullie volgen op instagram. Groetjes

Geef een reactie